افسردگی و افزایش خطر مرگ در افراد دیابتی
بر اساس تحقیق منتشر شده ی آنلاین درمجله ی Diabetes care (2012.May,22)مشخص گردید که در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ٬ افسردگی سبب افزایش خطر مرگ به دلیل همه ی موارد ، صرفنظر از بیماریهای قلبی عروقی که بیمار قبلا به آن مبتلا بوده است، می گردد.
پرفسور Sullivanوهمکارانش از دانشگاه واشنگتن به بررسی تأثیرات افسردگی بر بیماریهای قلبی عروقی ایجاد شده به دلیل دیابت نوع 2 پرداختند . محققین به بررسی پاسخ بیماران را به پرسشنامه ی سلامت (phQ-9) برای اندازه گیری علایم افسردگی در 2053 بیمارکه در طرح کنترل عملی فاکتورهای خطر بیماریهای قلبی عروقی در دیابت شرکت داشتند(ACCORD) پرداختند.
محققین می گویند : افسردگی سبب افزایش خطر مرگ بر اثر همه ی موارد می شود. افسردگی می تواند باعث افزایش خطر وقایع ماکرووسکولار در میان افراد بالغ مبتلا به دیابت نوع 2 که درمعرض خطر بالای وقایع قلبی عروقی هستند٬ شود.
منبع : www. physicansbriefing.com